2013-09-20 12:55:43• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsoltuk lájkolós versenyünk utolsó nyertesét

A mai nappal véget ért lájkolós játékunk, melyet partnereinkkel, az Aquastar aquaparkkal, a Mark Manufaktur cipőgyárral és a Creative Hobby Shop üzlettel három hete indítottuk útnak. Ebben a periódusban, ígéretünkhöz híven, eddig öten nyertek értékes ajándékot. Pénteken a játék végéhez értünk és megvan az utolsó nyertesünk is.

Korábban Györfi Éva és Tatár Beatrix egy-egy családi belépőjegyet nyert Szatmár megye egyetlen aquaparkjába, az Aquastarba, majd Harkai Yvett és Debreczeni Noémi 50 lejes vásárlási utalvány nyert, amit a megye egyetlen hobbiüzletében, a Creative Hobby Shopban válthat be, míg Molnár Tamás a Mark Manufaktur cipőgyár ajándékának örülhetett. Utolsó nyertesünk, Fedák Imola Enikő szintén a Mark Manufaktur ajándékát tudhatja magáénak.

Mindehhez nem kellett mást tenniük, mint lájkolni a Szatmár.ro Facebook-oldalán megosztott cikkek valamelyikét.

Ezennel gratulálunk valamennyi nyertesünknek! Nekik és az ezúttal kevésbé szerencséseknek köszönjük, hogy nálunk játszottak! Olvassák továbbra is a Szatmár.ro-t, vegyenek részt újabb játékainkon, előbb-utóbb Fortuna istenasszony nekik is kedvez majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: